Samenlevingsschool De Feart

De Feart is een samenlevingsschool waar alle leerlingen en ouders welkom zijn ongeacht achtergrond of afkomst. In een samenleving vol diversiteit leren wij de leerlingen om de verbinding te zoeken en vertrouwen te hebben in de ander. We bieden de leerlingen een veilige en geborgen leer- en speelomgeving van waaruit ze alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Creatieve vaardigheden, persoonsontwikkeling en burgerschapsvorming hebben een nadrukkelijke plaats binnen onze school, naast uiteraard de basisvaardigheden.

Fardau Hiemstra

“Ik sit yn groep 8 en ha altyd al op dizze skoalle sitten. Ik fyn it in hiele leuke en gesellige skoalle.”

Margriet Appeldorn

“Kunnen ontdekken wie je bent”

Willy de Leeuw

“Passend onderwijs en mienskip”

Virtuele tour

Team

Nieuws

Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion is een samenwerkingsverband tussen Onderwijsgroep Primus (Joure) en Stichting openbaar primair onderwijs De Basis (Heerenveen). Door de krachten te bundelen is een professionele onderwijsorganisatie ontstaan waar vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal staan. lees meer

Leerling aanmelden

Bent u enthousiast geworden na uw eerste oriëntatie op onze website? Dan nodigen wij u graag uit voor een persoonlijke kennismaking. U kunt hiervoor telefonisch een afspraak maken met onze directeur. Wilt u alvast uw kind(eren) aanmelden, dat kan via onderstaande link. Als wij uw aanmelding hebben ontvangen, krijgt u van ons alsnog een uitnodiging voor een persoonlijke kennismaking.

Nu aanmelden