Samenlevingsschool De Feart

De Feart is een samenlevingsschool waar alle leerlingen en ouders welkom zijn ongeacht achtergrond of afkomst. In een samenleving vol diversiteit leren wij de leerlingen om de verbinding te zoeken en vertrouwen te hebben in de ander. We bieden de leerlingen een veilige en geborgen leer- en speelomgeving van waaruit ze alle ruimte krijgen om zich te ontwikkelen. Creatieve vaardigheden, persoonsontwikkeling en burgerschapsvorming hebben een nadrukkelijke plaats binnen onze school, naast uiteraard de basisvaardigheden.

Ons motto: 'samen komen we verder!'

Het motto van “De Feart” is: “Samen komen we verder!” Indien alles en iedereen goed voor elkaar is en samenwerkt, ont [..]

Fardau Hiemstra

“Ik sit yn groep 8 en ha altyd al op dizze skoalle sitten. Ik fyn it in hiele leuke en gesellige skoalle.”

Margriet Appeldorn

“Kunnen ontdekken wie je bent”

Virtuele tour

Team

Nieuws

De Feart & Ambion, ambitie in onderwijs

Ambion staat voor AMBitie In ONderwijs. De vierentwintig openbare basisscholen van Ambion bieden eigentijds en kwalitatief onderwijs in de regio Joure en Heerenveen. Daarbij staan vertrouwen, verbinding en ontwikkeling centraal. De scholen werken intensief samen, maar kennen ook ieder hun eigen gezicht.

lees meer

Leerling aanmelden

Overweegt u uw kind(eren) aan te melden op onze school? Dan nodigen wij u en uw kind(eren) van harte uit voor een rondleiding en een persoonlijk gesprek. U kunt hiervoor klikken op de knop onderaan deze pagina. De directeur neemt dan contact met u op om een afspraak te maken.

Nu aanvragen